Tachtig Miljoen

80 x 106 – 80.000.000 Euro

Dit bedrag raakt in handen van ‘investeerders’, banken en verzekeraars, privé-ondernemingen in Bewindvoering en Dienstverlening, advocaten, rechters, incassobureaus en dergelijke instellingen die hier rijk(er) van worden.

Het kost de samenleving al gauw 8.000.000 waar de meest kwetsbare huishoudens als eerste de gevolgen van zullen ondervinden. Dan heb ik het naast die 80 miljoen nog niet over de subsidie die Pro-Deo advocaten en andere juridische instellingen in rekening brengen!

‘De gelegenheid maakt de dief’

De staatsbeoefenaar is afvallig en een metgezel van dieven.

Zelfs Vrouwe Justitia laat de zorgtaak voor de burger en de bescherming van de democratie (eigen huis) na.

100 jaar geleden gebeurde dit ook en zo wonnen in de jaren twintig dictators aan terrein en brak uiteindelijk een periode van vernietiging aan. Indien ‘christen democraten’ en gevolg  denken dat deze praktijken in de 21ste eeuw anders zullen uitwerken, dan zijn zij ziende blind (gevoelloos)!

Aangezien hun werken ‘boos zijn’ heeft de bevolking te lijden onder de praktijken van de uitvoerende macht! Praktijken die berusten op kracht, illegaliteit en repressie.

Met dank aan …   

Waarom de ChristenUnie? Zij maakt zich met name hard voor dit Verbond! Lees ? Kabinet voert strijd tegen probleemschulden op‘ ! Het klinkt allemaal zo mooi, maar die inziet in de huidige constructie van de verzorgingsstaat en het (dis)functioneren van de autoriteiten kan maar één conclusie trekken: de gevolgen zullen desastreus zijn!

Op de steile weg naar beneden …

De blinde leidt de kreupele …

 

 

 

Hoogachtend, ~Sheepish (Looking) LION