Kennis en Aanpak van Sociale Vraagstukken

De ruimte die private instelling hebben leidt tot wederrechtelijke vrijheidsberoving en mensenhandel, daar teveel personen die persoonlijke macht nastreven de vrije hand krijgen. Toezicht en handhaving op leiding binnen maatschappelijke instellingen ontbreekt. Bestuurders en directieleden voelen zich niet verantwoordelijk, stellen zich afstandelijk op, hebben weinig inlevingsvermogen en schieten ook qua sociale vaardigheden tekort.

Overheidsambtenaren, verantwoordelijk clusters, kijken weg en toezicht op handhaving van Kwaliteitsbeleid in de Wmo ontbreekt. Dienstverleners komen de afspraken niet na, maken slachtoffers tot zwart schaap en de advocaat pleit hun vrij.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Vrijheidsberoving door de Wmo omdat ze vinden dat er teveel zorg nodig is achten ze het noodzakelijk dat client in een zorginstelling moet wonen voor beschermd wonen bezwaar is ongegrond verklaard en de indicatie blijft staat tot client een instelling heeft gevonden maar client wil niet en het is ook niet noodzakelijk client is wilsbekwaam dat is vrijheidsberoving en discriminatie omdat de wmo dit wil dit mag helemaal niet

  1. Geachte mevrouw Molendijk, beste Linda,

   ‘Dankzij’ een misdrijf in een bedrijfsmatige constructie begaan ontstaat er een ‘opening’: “Het beschermde rechtsbelang van dit misdrijf vormt de integriteit van het grondgebied van het Koninkrijk.” http://www.leszw.info/staatkunde/rechtsvorming/de-rechtsgang/

   Naast ‘huiselijk geweld’ vanuit de publieke sector, al dan niet in samenwerking met de overheid of een medewerker daarvan, is sprake van ‘eergerelateerd geweld’. Eer heeft te maken met de reputatie van integriteit en betrouwbaarheid. Ook ik heb te maken met organisaties die zaken anders voorstellen dan ze zijn.

   De manier om de luisteraar of een jury van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon wordt geduid met demagogie. Ook dit komt veel voor. Het is een drogreden.

   Sterkte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *